Hvilken skylagring gir mest lagring for pengene (2023)

Gode råd og informasjon

De fleste av oss PC brukere er kjent med skylagringen Dropbox, som er blitt et meget stort konsern med ansatte verden over, etter at Drew Houston i 2007 (Dropboxs administrerende direktør) ble lei av å miste USB-pennen. Da opprettet han den første individuelle skylagringstjenesten for små bedrifter. Det var en radikal idé i sin tid, men ALLE elsket den.

Ideen var så god at megakonserner som Google (Google Drive), Microsoft (Onedrive) og Apple (iCloud) fulgte etter. -Men gir disse store selskapene oss mest lagringsplass for pengene? Svaret er ikke svart/hvitt... Men dersom man kun måler lagringsplass og ikke de "påtvungede" tjenestene som flere av de store lokker deg med ved kjøp kan det være en god ide å lese videre. Hvor får du mest lagringsplass for pengene?

Mange ønsker bare RIKELIG med lagringsplass og ikke tekstbehandling, e-postadresser eller andre tjenester på kjøpet. Derfor har undertegnede funnet frem til den leverandøren som tilbyr mest lagringsplass til lavest pris, og i tillegg har jeg forhandlet frem et fantastisk introduksjonstilbud med 90% rabatt første året. Under 80 norske kroner for 5tb lagring i ett år er uslåelig! Denne skylagringsleverandøren heter iDrive - og fungerer både på Windows og Mac.

Om iDrive skylagring

iDrive Inc. er lokalisert Calabasas, California.  Dette er et privateid selskap som spesialiserer seg på skylagring, online sikkerhetskopiering og ekstern tilgang. Selskapets kjernetjenester inkluderer IDrive®, RemotePC™ og IBackup® som allerede har over 4 millioner kunder verden over. IDrive tilbyr deg å sikkerhetskopiere flere datamaskiner og mobile enheter på én sikker konto. Bedrifter kan opprette flere brukerkontoer og enkelt administrere sikkerhetskopiene av datamaskinene/serverne.

Hvorfor velge IDrive Cloud Storage?

 • Få tilgang til filer fra flere enheter
  Få tilgang til alle filene dine som er lagret og synkronisert i kontoen din fra hvor som helst ved hjelp av skrivebord og mobile enheter.
 • Kryptert skylagring
  Overfør og lagre filene dine med 256-biters AES-kryptering ved å bruke en brukerdefinert nøkkel som ikke er lagret noe sted på serverne.
 • Frakoblet filtilgang
  Bruk "Offline View"-alternativet fra dine mobile enheter for å se filene dine selv når det ikke er internettforbindelse.
 • Raskere synkronisering
  Inkrementelle og komprimerte overføringer vil lette nettverksbåndbredden ved å overføre de modifiserte delene av en fil.
 • Trygghet
  IDrive hjelper bedriften din å oppfylle overholdelsesmandatene til HIPAA, Sarbanes-Oxley (SOX), Gramm-Leach-Bliley og SEC / FINRA.

Kort sagt, som du ser tilbyr iDrive det samme som de store til en lavere pris. Klikk deg inn på iDrive.com nå og test en gratis konto med hele 10gb lagringsplass så skjønner du hva vi mener. Dersom du bestemmer deg for å bli kunde i dag, får du hele 90% avslag på ditt abonnement første året!
Kopperud Nordic bruker iDrive daglig med store mengder data som må være sikre, og vi anbefaler iDrive på det varmeste.

Kontakt oss gjerne for spørsmål og råd vedrørende skylagring. Trenger du hjelp med oppsett og tilrettelegging for iDrive, dropbox, google drive, iCloud, Onedrive eller andre skylagringstjenester kan vi selvfølgelig hjelpe deg med dette via fjernstyrt datasupport. Klikk her for å bestille time.

Vegard Kopperud
Kopperud Nordic
del innlegget
Endringer i Windows 11 vs Windows 10
Gode råd og informasjon