Vår fjernhjelp tjeneste er den største i Norge!

Tjenesten leveres av Kopperud Nordic på Gardermoen i Ullensaker, Viken.

Norsk Fjernhjelp. Norges største PC support tjeneste hvor du ikke behøver å forlate hjemmet ditt. Vi hjelper deg med alt fra e-post oppsett til fjerning av virus. Tjenesten leveres av Trygg Hjelp AS

Anmeldelser

Hva våre kunder sier om oss

Veldig bra service. Løste problemet raskt og effektivt. Anbefales !

Øystein Bakke Avatar Øystein Bakke

Ypperlig service når problem oppstår. mvh Kjell S.

Kjell Svåsand Avatar Kjell Svåsand

Pris, kommunikasjon, rask og flere aspekter 10/10. Hva jeg fikk var over alle forventninger jeg hadde, når jeg skulle finne pc reparasjon.Veldig fornøyd og anbefaler videre.

Knut Boger Avatar Knut Boger

Super fornøyd! Rask service til en veldig bra pris! Anbefales🤩

Therese Østby Avatar Therese Østby

Vi er mer enn bare et datafirma

Om Kopperud Nordic kan hjelpe? -så klart. Eier og daglig leder – Vegard Kopperud, har siden 1996 tilbudt PC service og support på Øvre Romerike. Etter 2016 har særlig etterspørsel etter fjernstyrt datasupport økt betraktelig. Dessuten det er tydelig at behovet for besøk av en sosial og hyggelig PC ekspert fortsatt er tilstede.
Den største forskjellen de siste årene er at fjernstyrt PC support har blitt akseptert som en trygg form for PC service. Dette gjør at Kopperud kan hjelpe enda flere.
Trygg Hjelp AS har også mange faste kunder i utlandet. – Særlig norske klimaflyktninger i Spania. Dersom du spør Kopperud om fjernstyrt support har kommet for å bli, er svaret ubetinget – JA!