Hva er familiegruppe på Xbox

En Xbox-familiegruppe lar foreldre eller foresatte bidra til å opprettholde en sunn spillopplevelse på Xbox-nettverket for alle i husholdningen.

Disse innstillingene for tryggere for familien gjelder for alle Xbox-konsoller eller enheter som medlemmet logger på.

Voksenkontoer kalles arrangører i familiegruppen. Arrangører kan administrere sin personlige konto og administrere medlemmene av familiegruppen. Barne- og tenåringskontoer er medlemmer med begrensede tillatelser som arrangører kan angi.

Når du oppretter unike Microsoft-kontoer for alle som bruker delte konsoller og enheter, gjør du det også enklere å beskytte sikkerhetsinnstillingene for din egen konto og økonomisk sikkerhet. Kontoen din har mindre sannsynlighet for å bli endret uten din tillatelse, og kontoen din vil ikke være utsatt for utilsiktede og uautoriserte kjøp.

  • Bestem hvordan hvert medlem kan dele profilinformasjonen sin, bli med i flerspillerspill eller legge til venner i vennelisten ved å tilpasse sikkerhetsinnstillingene for Xbox.
  • Administrer alt innhold og alle nettbegrensninger på nettet fra Microsoft Family Safety nettsted, Xbox-konsoll eller Xbox Familieinnstillinger-appen.

Hvis du vil komme i gang med å opprette Xbox-familiegruppen, klikk her eller kontakt oss for fjernhjelp her og la oss hjelpe deg å konfigurere dette for deg.